Νέα - Ενημερώσεις

Εκπαιδευτική επίσκεψη της Σχολής Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής Γαλατσίου.

Το Σάββατο 13 Απριλίου , μαθητές ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ του ΕΠΑ.Σ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρία ΣΤΑΜΟΣ ΑΕ για να παρακολουθήσουν από κοντά τη παραγωγική διαδικασία στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Α’ ΒΙΠΕ ΒΟΛΟΥ.

Στα πλαίσια της επίσκεψης οι μαθητές ενημερώθηκαν για την επιχειρηματική δραστηριότητα της ΣΤΑΜΟΣ ΑΕ από το 1988 καθώς και το πώς οι ίδιοι οι μαθητές αποτελούν μέρος στο όραμα της εταιρίας για να συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με συνέπεια και ποιότητα στους πελάτες.

Η διεύθυνση της εταιρίας απευθύνθηκε στους μαθητές δηλώνοντας ότι «Είναι μεγάλη μας χαρά που υποδεχόμαστε νέους ανθρώπους που αγαπούν την παραγωγή προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Να δείχνετε ιδιαίτερη ευαισθησία και σοβαρότητα τόσο στις σπουδές σας αλλά και ιδιαίτερα στις μελλοντικές εργασίες σας καθώς τα προϊόντα που θα παράγετε είναι αναπόσπαστο μέρος της διατροφικής συνήθειας τόσο των κατοίκων της Ελλάδας όσο και των κατοίκων πολλών χωρών που δείχνουν εμπιστοσύνη στα Ελληνικά προϊόντα.»

Ο Διευθυντής της σχολής Κος Σκαρλάτος Βασίλειος μετά το πέρας της επίσκεψης έστειλε ευχαριστήρια επιστολή: «Με αφορμή την επίσκεψη των μαθητών μας στις εγκαταστάσεις της ΣΤΑΜΟΣ ΑΕ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους κυρίους Γιάννη και Νίκο Στάμο καθώς και όλους του υπευθύνους της επιχείρησης για την ξενάγηση, την ιδιαίτερη φιλοξενία και τις χρήσιμες συμβουλές που προσέφεραν στους εκπαιδευόμενους της σχολής μας.

Οι μαθητές μας απεκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις για τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης και τη θερμή υποδοχή που τους επιφυλάξατε.

Μαζί με τις ευχαριστίες μας δεχτείτε και τις ευχές μας για καλή Ανάσταση, ευόδωση των στόχων σας και υγεία. Ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας»

Στο τέλος της ξενάγησης μαθητές και καθηγητές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να γευτούν τα προϊόντα της εταιρίας STAMOS ΑΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *