Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής εκλεκτών προϊόντων ζύμης από το 1988.

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Α Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου 5.000 τ.μ. Σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας τηρούνται αυστηροί κανόνες υγιεινής, που θέτει η ευρωπαϊκή ένωση, εναρμονισμένη με τα υψηλά πρότυπα διασφάλισης ποιότητας HACCP 22000 : 2005 και ISO 9001 : 2015. Ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι θέμα προτεραιότητας για όλες τις διαδικασίες που ακολουθούμε.

Εταιρική Αποστολή

Αποστολή της ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε είναι να προσφέρει στους πελάτες της εκλεκτά προϊόντα ζύμης και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με συνέπεια και ποιότητα και μέσω αυτών να τους δώσει το συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι στους ανταγωνιστές τους.

Καθώς και να προσφέρει στον κάθε καταναλωτή την γευστική εμπειρία ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε ,μέσω των retail προϊόντων μας, στο σπίτι του.
Τέλος στοχεύει στην ανάδειξη των Ελληνικών Α υλών , της Ελληνικής παράδοσης και των νοστιμιών του τόπου μας παρέχοντας ευ ζην και απόλαυση εντός και εκτός συνόρων.

Όραμα

Να ικανοποιούμε απόλυτα τις ανάγκες των πελατών ,εντός και εκτός συνόρων, παρέχοντας τους ποιοτικά προϊόντα ζύμης φτιαγμένα με τις καλύτερες Ελληνικές Α’ ύλες. Με αυτόν τον τρόπο η ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε οραματίζεται να κάνει γνωστή την Ελληνική παράδοση, τα αγνά υλικά και τις νοστιμιές του τόπου μας παγκοσμίως.

Αξίες

  1. Παράδοση: Σεβόμαστε την παράδοση και προσπαθούμε να την προάγουμε μέσα από κάθε συνταγή μας.
  2. Εντοπιότητα: Επιλέγουμε Α ύλες από την Ελλάδα και ειδικότερα από την περιοχή της Θεσσαλίας.
  3. Υπευθυνότητα: Δημιουργούμε και παράγουμε προϊόντα με σεβασμό στον καταναλωτή.
  4. Έλεγχος ποιότητας: Επιμένουμε σθεναρά στην τήρηση των αυστηρότερων προδιαγραφών παραγωγής, διανομής και ελέγχου, ώστε να προσφέρουμε ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα.
  5. Συνεργασία, Εμπιστοσύνη, Ανθρώπινες σχέσεις: Δημιουργούμε γερούς δεσμούς και σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας.