Νέα - Ενημερώσεις

H ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. στην ΑΡΤΟΖΑ 2021

H φετινή συμμετοχή της εταιρίας ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. στην ΑΡΤΟΖΑ 2021 ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Αντλώντας εμπειρία μέσα από την περιπέτεια της πανδημίας και κινούμενη με στρατηγικό σχεδιασμό προς το μέλλον μίας νέας πραγματικότητας, η εταιρία ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. στήριξε τη νέα εξελιγμένη και ανανεωμένη μορφή του θεσμού της ΑΡΤΟΖΑ η οποία επανήλθε με νέο όραμα, ανταποκρινόμενη στις νέες εμπορικές ανάγκες της εποχής.

Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί το έναυσμα μίας νέας εποχής που θα συνδέει περισσότερο στοχευμένα τον πελάτη με τον προμηθευτή του. Οι ημέρες 12-15/11 στο METROPOLITAN EXPO, όπου φιλοξενήθηκε το περίπτερό της ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.,  ήταν 4 ημέρες γεμάτες συναντήσεις και ευχάριστη διάθεση.  Η ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. παρουσίασε τα εκλεκτά προϊόντα ζύμης -φρεσκοψημμένα και φρεσκοσερβιρισμένα- και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους επισκέπτες  να τα δοκιμάσουν. Τηρουμένων όλων των μέτρων ασφαλείας και δεδομένου των συνθηκών που διανύουμε το αποτέλεσμα είναι απόλυτα επιτυχημένο.

Στην εταιρία ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. είμαστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι από το πλήθος επισκεπτών που φιλοξενήθηκαν στο περίπτερό μας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τόσο τους πελάτες μας που μας επισκέφθηκαν όλες τις ημέρες της έκθεσης, καθώς και τις νέες συνεργασίες οι οποίες ήδη ξεκίνησαν προερχόμενες από τη συνάντηση αυτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *