Νέα - Ενημερώσεις

Μέτρα προστασίας από τον COVID-19

Η ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής εκλεκτών προϊόντων ζύμης από το 1988. Στο διάστημα αυτό και μέχρι σήμερα αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια και η υγεία τόσο του προσωπικού, των συνεργατών, των καταναλωτών αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Αποστολή της εταιρίας παραμένει να παράγει και να προσφέρει προϊόντα ζύμης υψηλών προδιαγραφών, με εκλεκτές α’ ύλες, με σεβασμό προς τον καταναλωτή, αλλά και το περιβάλλον. Κατά την παραγωγή των προϊόντων της εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ), το οποίο βασίζεται στις αρχές Ανάλυσης Κινδύνου και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP), και πιστοποιείται με τα πρότυπα EN ΙSO 22000 : 2005 και ΕΝ ΙSΟ 9001 : 2015 από την TUV HELLAS.

Ως μια εταιρία παραγωγής τροφίμων με έντονο αίσθημα ευθύνης, η ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. θέλει να ενημερώσει τους συνεργάτες και τους καταναλωτές της πως βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες Υπηρεσίες, εναρμονιζόμενη πλήρως με τις επίσημες Οδηγίες του Διεθνούς και Εθνικού Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ., Ε.Ο.Δ.Υ.), σχετικά με την κατάσταση που όλοι αντιμετωπίζουμε λόγω του κορωνοϊού Covid-19.

Σε ιδιαιτέρως κρίσιμες στιγμές, όπως αυτές που ζούμε τους τελευταίους μήνες, και σεβόμενη την κουλτούρα της έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, έχοντας σχεδιάσει με ιδιαίτερη προσοχή και λεπτομέρεια κάθε λειτουργία της. Ενισχύοντας τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής που τηρούνται σε όλες τις εγκαταστάσεις και έχοντας ως στόχο της απόλυτη καθαριότητα και τη διατήρηση ενός υγιούς περιβάλλοντος, κύριος στόχος παραμένει η αποτροπή της διασποράς του ιού.

  • Γίνεται συνεχής και εκτενής ενημέρωση σε όλο το προσωπικό από τους Υπεύθυνους των τμημάτων για τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ έχουν αναρτηθεί σε κεντρικά σημεία όλων των εγκαταστάσεων, ώστε να είναι διαθέσιμες σε όλο το προσωπικό και επιπλέον έχουν διανεμηθεί έντυπα φυλλάδια οδηγιών.
  • Έχουν ενταθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας οι απολυμάνσεις και η καθαριότητα τόσο στους χώρους παραγωγής, όσο και στους υπόλοιπους χώρους της εταιρίας.
  • Συνίσταται συχνό πλύσιμο των χεριών και η χρήση αντισηπτικού σε όλους τους χώρους (επιπλέον του επιβεβλημένου από το Σύστημα Ασφάλειας Τροφίμων της εταιρίας).
  • Τηρείται ελαχιστοποίηση της ανθρώπινης επαφής και οι αποστάσεις μεταξύ του προσωπικού, καθώς και υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί εισόδου σε εξωτερικούς συνεργάτες.
  • Όλοι οι εργαζόμενοι που εμπλέκονται στην εφοδιαστική αλυσίδα, φοράνε μάσκες και γάντια, έχουν διαθέσιμα αντισηπτικά υγρά και περιμένουν πάντα σε ανοιχτούς χώρους ή σε συγκεκριμένους χώρους ειδικά διαμορφωμένων εγκαταστάσεων.
  • Λαμβάνονται επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας κατά την παραλαβή και αποθήκευση των α’ υλών.

Η εταιρία ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν, υπόσχονται να συνεχίσουν να παράγουν και να διανέμουν τα εκλεκτά της προϊόντα, με απόλυτο σεβασμό και έχοντας ως κύριο γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.

 

Τιμώντας τους συνεργάτες, το προσωπικό και τους καταναλωτές της, η εταιρία ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.  σας ευχαριστεί για την αμέριστη εμπιστοσύνη σας στη δύσκολη αυτή συγκυρία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *